Златно име Валентина
  • Златно име Валентина
  • Златно име Валентина
  • Златно име Валентина
  • Златно име Валентина

Златно име Валентина

GoldenMolden
730
4.75 гр.
461 лв.

Лазерно изрязано име с ефектна извивка, превърнато в колие от 14-каратово злато. Сърчицата от двете страни на името придават допълнителна символика и оригиналност на бижуто. Комбинацията с плътен синджир прави колието изключително стабилно, което позволява ежедневно носене. Ефектно и модерно, златното колие с име е един от най-търсените подаръци с лично послание. Лазерно изрязаното име може да се изработи и от жълто, бяло злато или сребро. Името може да се изпише на кирилица или латиница, с малки или големи букви, в ширина и дължина по избор на клиента. Цялостната дължина на колието също е по желание на клиента.

Срокът за изработка е 14 дни, като е необходимо предплащане, поради индивидуалния характер на бижуто. Посоченият грамаж е приблизителен и той може да варира в зависимост от желаната цялостна дължина и размера на буквите.

Проба на златото: 585

Гаранция: 1 година

ИЗработено в България

Метал
  • Жълто злато
Пол
  • Женски

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Коментари и мнения

Изпрати запитване за изработка по поръчка

Забележка: Опишете подробно от какъв материал, колко тежко и други да бъде бижуто което желаете да Ви бъде изработено по поръчка. Можете да използвате каталожен номер на бижу от сайта като опишете какви промени да направим за да стане желаното от вас бижу. При заявка ще се свържем с Вас да потвърдим и уточним детайлите.

Подходящи бижута за комбиниране: