Доставка

Обхват на доставките

GoldenMolden.com извършва доставки чрез куриерска фирма „Еконт Експрес” на територията на Република България. 


Срок на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките се обуславя от наличността на конкретното изделие към момента на поръчката.

Срокът за доставка на продукти, които са налични в момента на поръчката от страна на Потребителя, е 3 работни дни, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни с продължителността на неработните дни

Срокът за доставка на изделия, за които Потребителя е заявил желание за промяна в параметрите на конкретното изделие, или които не са налични в момента на поръчката, е четиринадесет работни дни. Същият е срокът за доставка на изделия по индивидуален модел.

GoldenMolden.com си запазва правото да Ви информира на посочените от Потребителя контакти при наличие на обстоятелства, които могат да удължат срока за изпълнение на дадена поръчка.


Тарифа на доставка

Закупените от Потребителя артикули, се подготвят и изпращат от GoldenMolden.com и ще пътуват на преференциални цени на доставка (с начислена отстъпка до 20% от Тарифите за доставка) с куриерите на Еконт Експрес.

Поръчаните продукти се доставят на посочения от Потребителя адрес, при спазване на Общите условия на GoldenMolden.com, както и политиките и правилата на Еконт Експрес. 

При поръчки на продукти на стойност над 200 (двеста лева) доставката се поема от GoldenMolden.com и е безплатна за потребителя.


Други условия за доставка

При предаване на продуктите от представител на куриерската компания, Потребителят или друго лице, посочено от него, са длъжни да подпишат документите, свързани с доставката. Потребителят е длъжен да докаже самоличността си чрез показване на документ за самоличност. В случай, че друго лице получава пратката, това се удостоверява в документацията на куриера чрез изписване имената на лицето и поставяне на подпис от негова страна. За друго лице се счита всяко лице, което не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. 

Предоставения от Потребителя телефонен номер се съобщава на куриерската компания, с оглед осъществяване на връзка с Потребителя в случай на отсъствието му на адреса за доставка.

В случай, че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес, не бъде осигурен достъп до адреса за доставка и/или куриерът не успее да се свърже на предоставения телефонен номер, Сайтът се освобождава от задължението си да достави заявените продукти и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на продукти. 

В случай, че Потребителят заяви желание да получи поръчания продукт след неуспешното доставяне на стоката по вина на Потребителя и след изтичане на срока за доставка, последния поема стойността на доставката, независимо от стойността на поръчката. Разходите се плащат в момента на получаване на поръчката заедно с наложения платеж или самостоятелно, в случай на плащане по друг начин.

GoldenMolden.com не носи отговорност за забавяне на доставката в случай, че последното е по вина на куриера, извършващ доставката и/или поради независещи от Сайта обстоятелства.