Гривна с червен конец и златна пеперудка
  • Гривна с червен конец и златна пеперудка
  • Гривна с червен конец и златна пеперудка

Гривна с червен конец и златна пеперудка

GoldenMolden
3058-3
1.03 гр.
134 лв.

Кокетна гривна с червен конец, златна пеперудка и златни топчета. Бижу, което носи символиката на пролетта, красотата и свободния дух. Гривната е с удобна за носене плетка и се регулира само с едно движение. Елементът може да се изработи и от бяло злато или сребро.  Гривната може да се изработи в желана от Вас дължина, която може да регулирате само с едно движение.

Елементът от гривната може да се изработи и като медальон. За повече информация, може да се свържете с нас на телефони 0898956969 и 0897989785.

Проба на златото: 585

Гаранция: 1 година

Произведено в България

* GoldenMolden.com гарантира единствено качеството на златото, закопчаването и здравината на захващане на отделните елементи. Сайтът НЕ гарантира качеството на оцветяване и здравината на конеца като отделен материал. За да се запази по-дълго добрия вид на вашето бижу, избягвайте директен контакт с перилни, измиващи и избелващи препарати.

Метал
  • Жълто злато
Полускъпоценни Камъни
  • Без камъни
Вид Гривни
  • Червен конец
Пол
  • Женски

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Коментари и мнения

Изпрати запитване за изработка по поръчка

Забележка: Опишете подробно от какъв материал, колко тежко и други да бъде бижуто което желаете да Ви бъде изработено по поръчка. Можете да използвате каталожен номер на бижу от сайта като опишете какви промени да направим за да стане желаното от вас бижу. При заявка ще се свържем с Вас да потвърдим и уточним детайлите.

Подходящи бижута за комбиниране: