Гривна с червен конец и Дърво на живота
  • Гривна с червен конец и Дърво на живота
  • Гривна с червен конец и Дърво на живота
  • Гривна с червен конец и Дърво на живота

Гривна с червен конец и Дърво на живота

GoldenMolden
2949
1.30 гр.
182 лв.

Ръчно изработена гривна в комбинация от червен конец и златен елемент Дърво на живота, допълнен деликатно от четири златни топчета. Дървото на живота съдържа в себе си богата символика - на могъществото, на растеж и съвършенство, на женското начало... Изключително подходяща за подарък на дами от всяка възраст. Елементът може да се изработи и от бяло злато или сребро.  Гривната може да се изработи в желана от Вас дължина, която може да регулирате само с едно движение.

Елементът от гривната може да се изработи и като медальон. За повече информация, може да се свържете с нас на телефони 0898956969 и 0897989785.

Проба на златото: 585

Гаранция: 1 година

Произведено в България

GoldenMolden.com гарантира единствено качеството на златото, закопчаването и здравината на захващане на отделните елементи. Сайтът НЕ гарантира качеството на оцветяване и здравината на конеца като отделен материал. За да се запази по-дълго добрия вид на вашето бижу, избягвайте директен контакт с перилни, измиващи и избелващи препарати.


Метал
  • Жълто злато
Полускъпоценни Камъни
  • Без камъни
Вид Гривни
  • Червен конец
Вид Медальони
  • Символични

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!

Коментари и мнения

Изпрати запитване за изработка по поръчка

Забележка: Опишете подробно от какъв материал, колко тежко и други да бъде бижуто което желаете да Ви бъде изработено по поръчка. Можете да използвате каталожен номер на бижу от сайта като опишете какви промени да направим за да стане желаното от вас бижу. При заявка ще се свържем с Вас да потвърдим и уточним детайлите.

Подходящи бижута за комбиниране: