Какво искат жените или как да изберете най-подходящото бижу за Нея

Закупуването на бижу за Вашата приятелка, съпруга или друга значима жена е един от най-романтичните и съдържателни жестове. Малко неща могат да впечатлят Вашата любима дама както специален пръстен, колие гривна или чифт обеци. 

Какво искат жените или как да изберете най-подходящото бижу за Нея

Магията, мистерията и дълготрайният блясък на бижутата ги прави чудесен подарък за специални случаи или важни събития в нейния живот. В същото време е напълно разбираемо да не сте запознати с тънкости и детайли, които са свързани с пазаруването на бижута.

За да направим нещата по-лесни, предлагаме Ви няколко съвета, които могат да помогнат да направите правилното решение.

Погледнете в нейната кутия за бижута

Може да научите много за видовете бижута, които тя харесва, като погледнете тези, които вече притежава. Това може да Ви даде представа за нейния индивидуален стил, нейните любими модели и камъни, както и нещо по-важно – какво липсва в кутията за бижута. Например, ако там има медальон с брилянт или циркон, вероятно би се зарадвала на обеци с подобен камък. Може също така да измерите важни детайли като размера на нейните пръстени или дължината, която предпочита за колиетата.

Разпитайте нейните близки

Нейната майка, сестра или най-добра приятелка определено може да Ви насочи в правилната посока за желаното или необходимото й в момента бижу. Може да потърсите и експертно мнение, ако знаете определен магазин, в който тя обикновено си купува бижута. Ако тя е редовен клиент, там може да ви ориентират какви бижута харесва или дали е гледала нещо определено напоследък. И разбира се, може да почерпите информация директно от извора. Следващия път, когато излезете заедно на разходка по магазините, отбийте се в някой бижутериен магазин. Там може да видите кои модели привличат вниманието й.

Помислете за нейния начин на живот и личността й

Ако Вашата съпруга, приятелка или значима за Вас дама е романтична натура, може би ще хареса висулка или обеци във форма на сърце. Ако пък е по-консервативна, ще е по-добре да се придържате към класически и семпли модели. Като цяло е ще бъде по-сигурно да избягвате авангардните модели, освен ако не сте абсолютно сигурен, че тя ще ги хареса.

Подгответе своята „домашна работа”

Проучете и запомнете важните за нея дати. Бижу, подарено в значим ден, многократно увеличава своята ценност. Ще си направите услуга и ще избегнете евентуално неудобство, ако подобрите своите познания относно качествата на бижутата.

В заключение, но не на последно място помнете, че бижуто е емоционален подарък. Увеличете въздействието като й го подарите в романтична обстановка или по изненадващ начин. Създайте незабравим спомен за нея! Ключът е в оригиналността и личното отношение…